19. maaliskuuta 2013

Lisää Onnia

Näitä puuro-makujahan on siis viisi erilaista: neljän viljan, omena-kaurapuuro, vadelma-kaurapuuro, vadelma-mustikkapuuro ja viljaisa puolukkapuuro. Meidän pojan lemppari on ollut maustamaton neljän viljan puuro ja  muutkin maitoa sisältävät uppoaa, mutta maidottomat puolukkapuuro ja vadelma-mustikkapuuro heikommin. Tämä on varmasti tottumuskysymys, koska keitämme normaalisti puurot maitoon.
Ollaan totuttu antamaan puuro usein pelkällä voisilmällä; harvemmin on hedelmäsosetta tms. seassa, niin ei ehkä ole tottunut myöskään makeaan puuroon.

Valio kertoo puuroistaan näin: "Valio Onni® puurot ja vellit on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta, yhteistyössä lastenlääkäreiden kanssa. Kaikki puurot ja vellit ovat käyttövalmiita ja soveltuvat lapsen ruokavalioon 4-8 kk iästä alkaen. Tuotteiden maitopohja vastaa koostumukseltaan äidinmaidonkorviketta. Kaikki puurot ja osa velleistä ovat lisäaineettomia eikä niihin ole lisätty suolaa tai säilöntä- ja väriaineita. Valio Onni® tuotteissa ei ole käytetty lainkaan sakkaroosia. Valio Onni® velleihin makeus tulee maidon laktoosista. Maitopohjaisiin Valio Onni® puuroihin ei ole lisätty lainkaan sokeria, ja maidottomat puurotkin ovat vain miedosti hedelmäsokerilla makeutettuja."

Me olemme ehkä sieltä vanhemmasta päästä testaajia, jos ajatellaan pojan ikää (1v 5kk). Normaalistihan hän syö ihan tavallista hiutalepuuroa, joten nämä ovat aika sileitä hänelle. Itseäni myös vähän harmittaa näiden Onni-puurojen löysä koostumus. Ovat hieman vaikeampia syöttää verrattuna tavalliseen hiutalepuuroon.
Mutta matkalla ovat kyllä ehdottoman käteviä!

Tässä tämän aamuista maistelua :)

Lisää Onnista täällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti